Kuvat ovat minun omaisuuttani, ethän kopioi niitä!

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Ihastuin Citron-huiviinIhastuin kaverin päällä olevaan Citron-huiviin ja pakkohan sen ohje oli googletella itsellekkin. Nyt on neljäs huivi tekeillä (pinkki), mutta omassa käytössä on vain lila...kyllä teksi mieli ottaa kaikki omaksi :).

4 kommenttia:

 1. Hei! Citron-huivi on todella nätti ja itsekin tässä yritän sitä neuloskella, mutta kun en perhana ymmärrä ohjetta. Ajattelin kysäistä, kun nyt tänne löysi blogeja surffatessa.
  Kun ensin neulot ne kolme, ja sitten poimit ne kolme silmukkaa siitä reunasta, ja sitten taas käännät 90 astetta, niin sinullehan tulee se aloitusreuna siihen vastaan. Tässä minä ainakin menin metsään. Vai tarkoittaako se TODELLA sitä aloitusreunaa?

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Hauskaa että löysit blogini.
  Minä tein alun näin;
  -Ensin luodaan kolme silmukkaa ja sitten neulotaan kuusi kerrosta ainaoikein
  -Sitten käänsin työtä myötäpäivään ja ainaoikeinkerrosten "aallonharjoista" (tavallaan vasemmasta reunasta työtä)keräsin puikolle seuraavat kolme silmukkaa ja neuloin ne (eli nyt työssä on kuusi silmukkaa).
  Sitten taas käänsin työtä myötäpäivään ja keräsin puikolle viimeiset kolme silmukkaa (olen ottanut ne aloituskerroksen silmukoista)ja neuloin ne (työssä on nyt yhteensä yhdeksän silmukkaa).
  Alkuosiosta muodostuu pieni puoliympyrä.

  Olikohan tästä apua?

  VastaaPoista
 3. Heissan!
  Löysin blogisi sattumalta kun googletin Citron huivin kuvia. Ja kiitoksia tästä aloitusohjeesta, nyt minäkin osaan sen! Olen yrittänyt ja yrittänyt, mutta en ole tajunnut ohjetta ennenkuin nyt :))) Olit niin selkeästi selittänyt tuon että nyt tämä aloitus tuntuu tosi helpolta :))

  VastaaPoista
 4. Olipa mukava kuulla, että tästä oli hyötyä! Työn iloa ja hauskaa että eksyit blogiini :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...